ZVEZDA UZIMA SELEKTORA ZA TRENERA! Delije na nogama, veruju da je on idealna zamena za Radonjića!

    foto: KK CZ
    Podeli
  • ZVEZDA UZIMA SELEKTORA ZA TRENERA! Delije na nogama, veruju da je on idealna zamena za Radonjića!

Selektor košarkaške reprezentacije Rusije, Zoran Lukić već duže vreme se pominje kao najozbiljniji kandidat za mesto trenera Crvene zvezde, koja traži rešenje nakon odlaslka Dejana Radonjića. Sve ukazuje na to da je stvar rešena.

Naume, kako saznaje Sport klub, Lukić je u ponedeljak bio na razgovoru sa prvim čovekom kluba sa Malog Kalemegdana Nebojšom Čovićem.

Podsetimo se, šampion Srbije i regiona je bez trenera od sredine prošle nedelje, kada je Dejan Radonjić potpisao dvogodišnji ugovor sa atinskim Panatinaikosom.

Kada je Radonjić potvrđen kao novi trener Atinjana iz Zvezdinih redova su najavili da će o imenu novog trenera javnost biti blagovremeno obaveštena.

Lukić je trenutno trener Nižnjeg Novgodora, selektor Rusije, ali s obzirom na suspenziju zbog rata u Ukrajini, nema obaveze sa nacionalnim timom.

Trenutni mandat u ruskom klubu mu je drugi, pošto ga je prethodno vodio od 2008. do 2014. godine, a vratio se na njegovu klupu 2017. posle kratkog izleta u Banvit. Prethodno je bio trener drugog tima moskovskog CSKA, bio je i selektor Indije, a trenersku karijeru je započeo u Beopetrolu.

Komentari