PARTIZANE, SPREMAJ SE ZA SLEDEĆU SEZONU! ČETVRTFINALE EVROKUPA JE NEMOGUĆA MISIJA! Lokomotiva prejaka, drugi poraz crno-belih u top 16 fazi!

    foto: KK Partizan
    Podeli
  • PARTIZANE, SPREMAJ SE ZA SLEDEĆU SEZONU! ČETVRTFINALE EVROKUPA JE NEMOGUĆA MISIJA! Lokomotiva prejaka, drugi poraz crno-belih u top 16 fazi!

Košarkaši Partizana u 3. kolu Top 16 faze Evrokupa gostovali su Lokomotivi u Krasnodaru. Ruski tim slavio je rezultatom 74:67.

Igralo se na početku koš za koš. Vodio je Partizan nakon četiri minuta 11:13. Dosta problema u drugom delu prve deonice Partizanu su zadavali Kamings, Linč i Kuzmiskas.

Nakon osam minuta domaći tim imao je četiri poena prednosti, a do kraja četvrtine mučio se Partizan da pronađe šut iz igre. Ipak, trojkom Radeta Zagorca Partizan na poen zaostatka 18:17.

Konačno lakši poeni za Partizan na početku druge deonice, postigao ih je Janković, a svaki put kada je Partizan pripretio ubacio je "u petu" Linč. Nakon 14 minuta osam poena prednosti za Lokomotivu.

Mučio se u napadu Erik Mika koji je imao nekoliko izgubljenih lopti i loših šuteva, domaćin je imao dvocifrenu prednost, ali poenima Jaramaza u završnici četvrtine Partizan na samo minus sedam. Ipak, Kalnietis trojkom vraća zaostatak Partizana na 37:26.

Uspeva Jaramaz da dođe do poena te na poluvremenu zaostatak Partizana samo 37:30.

Sa znatno više elana zaigrao je Partizan u poslednjoj četvrtini. Probudio se Markus Pejdž koji je pogodio dve trojke i jednom za dva poena, te nakon tri minuta igre Partizan izjednačuje 40:40. Održavao je Amerikanac Partizan u igri.

Ušao je Partizan u poslednji napad rezultatom 49:49, ali je nesportski faul napravio Rade Zagorac, te je sa penala precizan bio Kuzminkas, a potom je pogodio trojku Kamings. Partizan u poslednjih 10 minuta ulazi sa minusom pet.

Brzo je prosuo Partizan sve dobro što je uradio u trećoj deonici. Kuzminkas, Kamings i Kalinov lakim poenima poonovo su podigli prednost domaćina na +10. Trojkom Jarmaaza i Veličkovića Partizan se vratio u meč. Partizan je previše dozvolio gostima. Te su se serijom 5:0 ponovo vratili domaći na 10 poena. Na kraju domaćin je slavio rezultatom 74:67.

Novosti.rs


Komentari