TRESE SE KALIŠ, BRAUN I GIST ODLAZE?! Crveno-beli u rasulu pred meč sa Žalgirisom, MOŽE LI NEKO SPASTI BROD KOJI TONE?!

    foto: Fotoiustracija
    Podeli
  • TRESE SE KALIŠ, BRAUN I GIST ODLAZE?! Crveno-beli u rasulu pred meč sa Žalgirisom, MOŽE LI NEKO SPASTI BROD KOJI TONE?!

Košarkaši Crvene zvezde od 19 časova gostuju Žalgirisu u utakmici desetog kola Evrolige, a jedan dobro obavešten litvanski novinar javlja da tim iz Kaunasa želi da u svoje redove dovede plejmejkera crveno-belih Lorenca Brauna.

Utakmica između Žalgirisa i Crvene zvezde će biti idealna prilika za trenera ekipe iz Kaunasa Šarunasa Jasikevičijusa da bolje pogleda Lorenca Brauna.

Ipak, prema navodima litvanskog novinara Donatasa Urbonasa, Braun je tek drugi na listi želja Žalgirisa, a ispred njega je Stiv Vasturija iz Fehte. Međutim, nemački tim će dati sve od sebe kako bi zadržao svog najboljeg košarkaša, pa je mnogo realnije da Litvanci krenu u napad na Zvezdinog organizatora igre.

Džejms Gist nije se našao na spisku putnika za Zvezdina evroligaška gostovanja sa Albom i Žalgirisom. Iskusni američki centar ostao je u Beogradu i to posle večitog derbija koji su crveno-beli izgubili od Partizana rezultatom 75:72.

Spekuliše se da je Gist posle poraza u derbiju ušao u verbalnu raspravu sa trenerom Andrijom Gavrilovićem, a sudeći po objavi Amerikanca na Instagramu moguće je da je došlo do svađe u svlačionici.


- Odanost znači ostati dosledan onome što si rekao i pošto te prođe raspoloženje u kakvom si bio prilikom izgovorenih reči – napisao je Gist.

Teleks.info/Mediji

Komentari