ČOVIĆ I ZVEZDA ĆE ODGVORITI NA DOLAZAK ŽOCA U PARTIZAN! Čeka se transfer bomba - delije se nadaju da je ON!

    foto: Fotoilustracija/KK CZ
    Podeli
  • ČOVIĆ I ZVEZDA ĆE ODGVORITI NA DOLAZAK ŽOCA U PARTIZAN! Čeka se transfer bomba - delije se nadaju da je ON!

Povratak Željka Obradovića u Partizan posle 28 godina je i dalje glavna košarkaška tema u Evropi, a vrlo brzo bi mogla da usledi još koja ''transfer bomba'' - na primer, sa Milošem Teodosićem u glavnoj ulozi.

Posle osvojene titule sa Virtusom, ali i neuspelog pokušaja da se plasira u Evroligu, Teodosić je sada na izlaznim vratima kluba iz Bolonje, pogotovo posle odlaska trenera Saše Đorđevića.

Evropski košarkaški mediji su najpre spekulisali da bi Teodosić mogao sa Đorđevićem u ruski Uniks, ali poslednjih dana se sve češće najavljuje mogućnost Teodosićevog transfera u redove evropskog prvaka Efesa, gde bi mogao da popuni prazninu koja će nastati ukoliko Vasa Micić zaista ode u NBA ligu.

Osim Efesa, Teodosića želi i CSKA u čijim redovima je već ostavio dubok trag, a konačan rasplet se očekuje do 10. jula.

Ovom temom danas se bavi poznati italijanski novinar Alesandro Mađi, koji svoj tekst o Teodosiću zaključuje veoma zanimljivom rečenicom:

''Obratite pažnju i na Crvenu zvezdu, koja traži način da odgovori Partizanu na dolazak trenera Željka Obradovića''.

Iako je Zvezda ovog leta dovela Nikolu Ivanovića, očekuje se dolazak i još jednog vrhunskog plejmejkera, s obzirom da je Lojd već otišao, a da iz inostranstva ima interesovanja za Voldena i Hola.

Donedavno se spekulisalo da će se Stefan Jović vratiti u Zvezdu posle rastanka sa Himkijem, sada se pominje i interesovanje Partizana za Jovića, ali Zvezda bi mogla da odgovori sa Teodosićem.

Ta priča je već bila aktuelna prethodnih godina, nije se realizovala, ali možda je sada vreme da i Teodosić pokaže svoju ljubav prema Zvezdi kao što je to učinio Željko Obradović sa Partizanom?

Sportske

Komentari