DELIJE SU OVO ŽELELE DA ČUJU, ALI... JOVANOVIĆ: ZVEZDA ĆE MOĆI DA IGRA SA SVIMA! Novi trener crveno-belih širi optimizam!

    foto: KK Cibona/ABA
    Podeli
  • DELIJE SU OVO ŽELELE DA ČUJU, ALI... JOVANOVIĆ: ZVEZDA ĆE MOĆI DA IGRA SA SVIMA! Novi trener crveno-belih širi optimizam!

Novi trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović prvi put se obratio javnosti sa te funkcije i obećao da će crveno-beli biti tim koji će svakom moći da izađe na crtu.

"Želimo da budemo konkurentni u svim takmičenjima. Želimo da oformimo tim koji je kadar da izađe na crtu svakoj ekipi i da ide na pobedu. Sa moje strane, kao trener sigurno da želim da izvučem najbolje iz igrača. Hemija u tom timu će biti izuzetno važna jer je sve usko povezano. Iz dobre atmosfere stvara se pozitivna energija iz koje dolaze dobre igre", rekao je Jovanović za klupski sajt KK Crvena zvezda.

On je poručio da zna kakvi ga izazovi očekuju na najvećem trenerskom ispitu karijere.

"Čeka me veliki izazov, samim tim i obaveza koju nosi mesto trenera Crvene zvezde. Potpuno sam svestan šta se očekuje od Crvene zvezde i kada sam prihvatio ovaj poziv, prihvatio sam i da živim sa tim, ali i da dam svoj maksimum! Siguran sam da možemo da ostvarimo ambicije, ali iza toga mora da stoji veliki rad i posvećenost, a iz toga će, svi to želimo i čvrsto verujem, doći i dobri rezultati", izjavio je Jovanović.

Novi strateg šampiona Srbije i ABA lige istakao je da će ekipi u novoj sezoni mnogo značiti podrška navijača.

"Podrška naših navijača nam je izuzetno važna. Kada je imate od najboljih i najvernijih navijača, a Zvezdine pristalice to svakako jesu, sve će biti lakše. Naše je da radimo, da se borimo, da odnosom prema dresu opravdano poverenje", izjavio je Jovanović.

Ekipu Crvene zvezde ovog leta pojačali su Nemanja Nedović, Hasan Martin i DŽon Holand.

Mediji

Komentari