DA LI JE REALNO. BALŠA KOPRIVICA U PARTIZANU! Ostoja odbija da potvrdi informaciju, Žoc ćuti, a grobari na nogama!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DA LI JE REALNO. BALŠA KOPRIVICA U PARTIZANU! Ostoja odbija da potvrdi informaciju, Žoc ćuti, a grobari na nogama!

Novi igrač crno-belih biće predstavljen narednih dana, a do tada će trajati licitiranje o njegovom imenu.

Košarkaški klub Partizan je obavio veliki posao ovog leta, ali kompletiranje tima koji će u narednoj sezoni voditi Željko Obradović nije gotovo. Zna se da će do početka sezone stići centar, a predsednik kluba Ostoja Mijailović otvoreno je najavio skori dolazak još jednog pojačanja.

Sudeći po tvitu u kom je zagolicao maštu navijača, naredno pojačanje beogradskih crno-belih biće domaći igrač, talenat koji će potvrditi da je Partizan prava sredina za razvoj mladih košarkaša.

I dok su navijači na društvenim mrežama već počeli da licitiraju imenima, među kojima prednjači Balša Koprivica koji je nedavno izabran na NBA draftu, predsednik je ostao zagonetan.

Mijailović je samo najavio pojačanje, kao i početak prodaje sezonskih karata. Crno-beli će od ponedeljka prodavati ulaznice za novu sezonu, a po očekivanjima kluba biće više zainteresovanih nego karata u prodaju.

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović istakao je da mu je žao svih onih koji neće moći sebi da obezbede mesto u hali.

Podsećamo, Partizan je ovog leta bio veoma aktivan na pijaci. Prvo je stigao Željko Obradović, a za njim i brojni košarkaši koji najavljuju velike ambicije. Crno-bele je do sada pojačalo sedam košarkaša i to: Aleksa Avramović, Zek Ledej, Rodions Kuruks, Dalas Mur, Alen Smailagić, Kevin Panter i Jam Madar.

Komentari