JOKIĆU, MVP NBA NE VREDI MNOGO BEZ ZLATA SA SRBIJOM! Nikola otkrio da ima spojku sa Krijem, ali da li će igrati za Orlove...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JOKIĆU, MVP NBA NE VREDI MNOGO BEZ ZLATA SA SRBIJOM! Nikola otkrio da ima spojku sa Krijem, ali da li će igrati za Orlove...

Srbija sa velikim nestrpljenjem i očekivanjima gleda u susret prvom septembru ove godine, kada će startovati Evrobasket, a mnoge zanima hoće li na prvenstvu Evrope videti Nikolu Jokića.

Većinu ljubitelje košarke u našoj zemlji ovih dana muči jedno pitanje, a to je da li će novi-stari MVP NBA lige, Nikola Jokić biti na spisku Svetislava Pešića i reprezentovati Srbiju u borbi za naslovom najbolje zemlje "starog kontinenta".

Košarkaški mađioničar iz Sombora uputio je ohrabrujuće reči, naciji koja nije imala priliku da ga gleda u reprezentativnom dresu prošlog leta u borbama za plasman na Olimpijske igre:

- Pričao sam sa Pešićem, imamo neki plan, pa ćemo sad videti da li će to tako da bude, videćemo šta će se sve izdešavati. Mislim da ne mogu da dam odgovor, sačekaćemo po tom pitanju, a što se tiče sledeće sezone, nadam se da ćemo biti bolji nego ove - istakao je Jokić tokom konferencije za američke medije održane preko "Zum" platforme.

Srpski centar je poslednji put za nacionalni tim igrao na Svetskom prvenstvu 2019. godine.

Novosti

Komentari