KARI PEŠIĆ U BOLNICI, OTKAZANO OKUPLJANJE ORLOVA! Njegovo stanje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu!

    foto: KSS
    Podeli
  • KARI PEŠIĆ U BOLNICI, OTKAZANO OKUPLJANJE ORLOVA! Njegovo stanje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu!

Kontrolni treninzi muške seniorske košarkaške reprezentacije Srbije neće biti održani danas i sutra zbog bolesti selektora Svetislava Pešića, saopštio je Košarkaški savez Srbije.

Kako se navodi, uprkos velikoj želji selektora Pešića, pozvanih igrača, njihovih klubova i trenera, okupljanje reprezentacije je jutros otkazano zbog zdravstvenog problema sa kojim se suočio selektor Pešić.

"Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije", rekao je profesor dr Dragan Radovanović.

Direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać izrazio je zahvalnost svim klubovima i igračima koji su se odazvali pozivu na kontrolne treninge.

"Želim da u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želeo bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima", naglasio je Tarlać

Komentari