KOKOŠKOV SE JOŠ NADA JOKIĆU! NIJE MI SVEJEDNO, RAZGOVARAĆU SA NIKOLOM, ALI... Podržimo momke koji su spremni da igraju za Orlove!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • KOKOŠKOV SE JOŠ NADA JOKIĆU! NIJE MI SVEJEDNO, RAZGOVARAĆU SA NIKOLOM, ALI... Podržimo momke koji su spremni da igraju za Orlove!

Selektor Srbije Igor Kokoškov je tokom konferencije za novinare prokomentarisao otkaz Nikole Jokića.

Srbiju tradicionalni "Akropolis" kup, zatim kvalifikacioni turnir u Beogradu, zatim i put za Tokio. Nažalost. bez NBA MVP-a Nikole Jokića:

- Moj zadatak je da budem u kontaktu i da budem u kontaktu sa svim igračima. Nikola je do skoro do pre par dana bio u plejofu. Nemojte sumnjate da kontakt postoji.

Nisam se čutosa Nikolom, znam da je u putu. Čuću se sa njim, ali neću da se obaveštavam o tome preko novina. Nikola je veliki ambasador srpske košarke. Ja ne mogu da budem cinik i da budem neiskren i da kažem da je svejedno da mi najbolji igrač na svetu u ovom trenutku ne igra.

Međutim mi onako iz srca često zaboravimo da ti igrači imaju i svoje probleme. Čestitke Nikole i ja se nadam da će biti tu. Ukoliko ne bude, mi ćemo se potruditi da sve bude pozitivno da podržimo svi te momke koji su odvojili svoje vreme - izjavio je selektor Srbije.

Republika

Komentari