SMAJLI JE SLOBODAN, HOĆE LI ŽOC AKTIVIRATI NOVU BOMBU?! Voriorsi neće produžiti ugovor sa Srbinom, Partizan je na potezu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SMAJLI JE SLOBODAN, HOĆE LI ŽOC AKTIVIRATI NOVU BOMBU?! Voriorsi neće produžiti ugovor sa Srbinom, Partizan je na potezu!

Alen Smailagić je imao nesvakidašnji put ka najjačoj ligi sveta i garantovanog ugovora sa Golden Stejt Voriorsima.

Iz Beko Koteža se uputio u razvojnu ligu, biran je na tamošnjem draftu i trejdovan u filijalu Golden Stejt Voriorsa, pa se u Santa Kruzu izborio za mesto u NBA rosteru.

Kako prenose američki mediji, on je svoju NBA epizodu završio i pre 6. avgusta će ga Golden Stejt Voriorsi otpustiti i on će postati slobodan igrač.

Videćemo da li će dobiti ugovor od neke nove ekipe ili to znači Alenov povratak u evropsku košarku.

Podsetimo, Alen Smailagić se uveliko povezuje sa crno-belima i trebao bi da bude sledeće pojačanje Partizana. Igrač Golden Stejta došao bi u Humsku najviše zbog saradnje sa Željkom Obradovićem.

Smailagić je prošle sezone imao dosta problema sa povredama tako da i nije igrao redovno u Golden Stejtu, a i odlučio je i da se ne priključi reprezentaciji Srbije jer je hteo da se potpuno posveti pripremama za novu sezonu, koja će sve izvesnije biti u Srbiji.

B92.net


Komentari