ZVEZDA TRAŽI CENTRA, OČEKUJE SE DA ČE IME BITI POZNATO NAREDNIH DANA! Radonjić zadovoljan pripremama!

    foto: KK CZ
    Podeli
  • ZVEZDA TRAŽI CENTRA, OČEKUJE SE DA ČE IME BITI POZNATO NAREDNIH DANA! Radonjić zadovoljan pripremama!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da pripremni period za narednu sezonu protiče po željenom planu i da crveno-beli pokušavaju da se na najbolji način spreme za izazove koji su pred njima.

Radonjić je izjavio da su pripreme veoma važan period za novu sezonu.

"Jako važan period iz mnogo razloga. Trudimo se da svaki dan iskoristimo na najbolji mogući način, imamo skraćeni period za pripreme i svakako da želimo da kroz treninge dođemo do zadovoljavajućeg nivoa fizičke spreme, a potom i svega ostalog", rekao je trener Crvene zvezde.

Srpsku ekipu očekuje veoma težak raspored na početku sezone, pošto pet od sedam mečeva u Evroligi igra na gostujućem terenu.

"Ne razmišljamo u ovom trenutku na taj način. Bavimo se da sprovedemo naš plan na najbolji mogući način, imamo sitnih problema sa povredama, što je karakteristično za ovaj period. Kad dođe vreme za raspored, bavićemo se time", dodaje Radonjić.

Saigračima se još uvek nije priključio Nejt Volters, dok se dolazak centra očekuje u narednim danima.

"Volters dolazi prvog septembra i očekujemo ga na treninzima, nekoliko dana van treninga će biti Dobrić i Lazarević, što se tiče centra, pronalazimo igrača koji će pomoći timu i nadamo se da će to biti što pre", dodaje Radonjić.

Crveno-beli sledeće nedelje počinju sa prijateljskim utakmicama, a kapitenu Branku Laziću ovo su 11. pripreme u crveno-belom dresu.

"Ne razlikuju se mnogo od ostalih, ovo je težak deo sezone i mora da se pregura. Koliko god bio težak, ujedno je najbitniji, jer se sa dobrom pripremom očekuje dobra igra", izjavio je Lazić.

Zvezdin kapiten izjavio je da je atmosfera u klubu odlična.

"Biće teško, ali mi još uvek nismo kompletni i još uvek se uigravamo. Već sledeće nedelje kreću utakmice i siguran sam da ćemo posle njih biti spremini za početak sezone i očekujem da ćemo dobro otvoriti sezonu. Dosta momaka koji su već bili tu su se vratili i oseća se stara hemija, pokušavamo ove nove da ubacimo u to i sve ide u dobrom smeru", zaključio je Lazić.

RTS

Komentari