CENTAR POTPISAO ZA ZVEZDU, DELIJE GA OBOŽAVAJU, JOŠ SAMO DA ZAIGRA KAKO ZNA... Radonjić presekao, potraga za peticom je završena - bar za sada!

    foto: KK CZ/ABA
    Podeli
  • CENTAR POTPISAO ZA ZVEZDU, DELIJE GA OBOŽAVAJU, JOŠ SAMO DA ZAIGRA KAKO ZNA... Radonjić presekao, potraga za peticom je završena - bar za sada!

Pošto nema ništa od dovođenja novog centra, makar još neko vreme, Majk Cirbes je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja januara 2021. godine, prenosi Mozzartsport.

Proteklih dana je bilo previše polemike oko pojačanja na poziciji "pet" koju trener Dejan Radonjić želi popunjenom od leta.

Pominjalo se nekoliko imena iz Evrolige, od kojih je najzvučnije bilo ime Filipa Petruševa, koga je Ataman u poslednjem trenutku odlučio da zadrži.

Ta odluka je alarmirala upravu Zvezde, te su oni morali da hitno odreaguju i produže ugovor sa Cirbesom.

Nemac je još na početku sezone stigao samo kako bi održavao formu i trenirao s timom, ali je usled nešto slabijeg izbora na tržištu stekao i ugovor u Zvezdi, prema kom bi bio "bekap" opcija za Ognjena Kuzmića.

Imao je nekoliko dobrih partija i ove sezone, naročito u poslednje vreme, pa se crveno-beli nadaju da bi mogao da se vrati u sjajnu formu iz prvog mandata.

Espreso

Komentari