HOĆETE LI GA VIŠE DOVESTI! ZVEZDA NAŠLA CENTRA, IME DRŽI U TAJNOSTI! Potpisuje već za nekiliko dana?!

    Podeli
  • HOĆETE LI GA VIŠE DOVESTI! ZVEZDA NAŠLA CENTRA, IME DRŽI U TAJNOSTI! Potpisuje već za nekiliko dana?!

Košarkaši Crvene zvezde pripremaju se za nastavak sezone. Reprezentativna pauza omogućila je izabranicima Dejana Radonjića da za mečeve protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi i Zenita u Evroligi imaju dovoljno vremena da se pripreme.

U prethodnim mečevima KK Crvena zvezda je dosta kuburila u napadu. Slaba realizacija uticala je na ubedljive poraze od Uniksa kod kuće, Reala u Madridu, Baskonije u Vitoriji, pa su na Malom Kalemegdanu prinuđeni da povuku konkretne poteze.

Već nekoliko meseci crveno-beli traže dostojnu zamenu Ognjenu Kuzmiću. Budući da je kao privremeno rešenje angažovan Maik Cirbes, koji nije ispunio očekivanja, rastanak sa nemačkim centrom planiran je već u decembru kada mu ističe tromesečni ugovor.

Kako prenosi "Maksbet sport", do 15. decembra u Crvenu zvezdu bi trebalo da stigne novi centar. Ostaje da se vidi da li će to da bude neko od onih s kojima se već pregovaralo ili će u pitanju da bude neki adut iz rukava šefa struke Dejana Radonjića. U svakom slučaju se očekuje dolazak "petice".

Mediji

Komentari