BOGDAN RASTURIO BAKSE, SRBIN IGRA KAO U TRANSU! Morao je jer Tre Jang nije bio na terenu! Milvokiju isporučio šest trojki!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BOGDAN RASTURIO BAKSE, SRBIN IGRA KAO U TRANSU! Morao je jer Tre Jang nije bio na terenu! Milvokiju isporučio šest trojki!

Košarkaši Atlante ubedljivo su nadigrali Milvoki sa 110:88 i došli do izjednačenja na 2:2 u finalnoj seriji Istočne konferencije. Uz sjajnu igru Lua Vilijamsa i Bogdana Bogdanovića meč je obeležila i povreda Janisa Adetokumba.

Posle dve uzastopno izgubljene utakmice Atlanta je, uprkos izostanku Trea Janga zbog povrede, uspela da ubedljivo nadigra Milvoki i dođe do pobede za izjednačenje u seriji.

To im je uspelo najviše zahvaljujući razigranom tandemu Lu Vilijams i Bogdan Bogdanović, koji je očigledno sanirao nedavnu povredu.

Lu Vilijams je meč završio kao najefikasniji igrač sa 21 postignutim poenom uz 5 skokova i 8 asistencija, a pratio ga je Bogdan Bogdanović sa jednim manje postignutim košem uz 3 skoka i 5 asistencija.

Na ubedljiv poraz Milvokija je uticala i povreda Janisa Adetokumba koji je za nešto više od 24 minuta igre postigao 14 poena uz osam skokova, a još je nepoznata težina povrede.

Najefikasniji u timu Milvokija bio je Holidej sa 19 poena uz 9 asistencija i 5 skokova.

Naredni susret zakazan je za dva dana u Milvokiju.

RTS

Komentari