MAJSTORE, RAZVALI IH! NAJVEĆA NADA SRPSKE KOŠARKE IDE U NBA! Jović je brutalno krilo, ali da li je već sada spreman za najjaču ligu?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MAJSTORE, RAZVALI IH! NAJVEĆA NADA SRPSKE KOŠARKE IDE U NBA! Jović je brutalno krilo, ali da li je već sada spreman za najjaču ligu?!

NBA liga će uskoro moći da računa na još jednog Srbina, i to najtalentovanijeg u svojoj generaciji. Nikola Jović, mlada zvezda srpske košarke i član KK Mega, rešio je da se prijavi na ovogodišnji NBA draft.

Ovo je najvećem američkom sportskom mediju, ESPN-u, potvrdio Jovićev zastupnik, Miodrag "Miško" Ražnatović.

Kada se potom i sam oglasio na društvenim mrežama, otkrio je i jednu poražavajuću novost - talentovani košarkaš neće se baš obazirati na završnicu državnog prvenstva Srbije, jer će se u tom trenutku nalaziti u Sjedinjenim Američkim Državama, gde će pokušati da se nametne NBA klubovima.

- Nikola Jović, vođa Mega Mocarta, prijavio se za NBA draft! Neće igrati završni turnir omladinske ABA lige, a propustiće i srpski plej-of, jer u SAD ide početkom maja, otkrio je Ražnatović.

Inače, u ABA ligi, Jović je ove ABA sezone prosečno ostvarivao 11,7 poena, 4,4 skoka, 3,4 asistencije i 2,7 "krađe" za 27,5 minuta po takmičarskom nastupu.

Nikola Jović rođen je 9. juna 2003. u Lesteru, visok je 208 centimetara i igra na poziciji krila.

Mediji

Komentari