(VIDEO) BOGDAN NOSI HOKSE U PLEJ-OFU NBA! ATALANTA OPET VODI, NIKSI U PROBLEMU! Srbin šutira, skače, asistira....

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) BOGDAN NOSI HOKSE U PLEJ-OFU NBA! ATALANTA OPET VODI, NIKSI U PROBLEMU! Srbin šutira, skače, asistira....

Košarkaši Atlanta Hoksa ponovo su poveli protiv Njujork Niksa u plej-of seriji (2-1) pošto su ih savladali na svom terenu rezultatom 105:94.

Nakon početne rezultatske klackalice, domaći su sredinom drugog kvartala preuzeli primat, stekli dvocifrenu prednost, koju nisu ispuštali do samog kraja.

Srpski bek Bogdan Bogdanović je meč završio sa 15 poena, osam skokova, tri asistencije, te po jednom ukradenom i izgubljenom loptom.

Na terenu je proveo 39 minuta iz igre. U prvom poluvremenu se mučio, pogodio je samo jedan šut, ali se, ipak, u nastavku probudio i na kraju imao 6-12 iz igre, od čega su polovina bile trojke. Na liniju slobodnih bacanja nije izlazio.

Od njegovih saigrača najefikasniji je bio Tre Jang sa 21 poenom i čak 14 završnih dodavanja. Džon Kolins je imao 14 poena i šest skokova, Klint Kapela 14 poena i 11 skokova, a Danilo Galinari 12 poena i četiri skoka.

Najviše poena, gledajući oba tabora, imao je Derik Rouz – 30, uz šest skokova i pet asistencija. Džulijus Rendl je utakmicu okončao sa 14 poena i 11 skokova, a Nerles Noel 12 poena i osam skokova.

Naredni, četvrti duel, igra se u Atlanti u nedelju od 19.00 po našem vremenu.

B92.net

Komentari