HABIB JE DAO REČ, TO NE MOŽE DA PROMENI NI 100 MILIONA DOLARA! Obećao je majci, ne mogu da ga kupe novcem!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • HABIB JE DAO REČ, TO NE MOŽE DA PROMENI NI 100 MILIONA DOLARA! Obećao je majci, ne mogu da ga kupe novcem!

Koliko god novca da ponude, on se neće vraćati u oktagon. Pokušavaju da ga vrate u oktagon na sve načine, ali jednostavno ne uspevaju.

Habib Nurmagomedov je završio svoju karijeru posle pobede u kojoj je odbranio svoj pojas, a onda je sve šokirao izjavom da se više neće baviti borbama.

Tada je istakao da ne želi da ide u oktagon bez oca koji ga je trenirao ceo život, a pred borbu sa Džastinom Gejdžijem je preminuo.

Sada je menadžer Nurmagomedova Ali Abdelaziz otkrio da je čelni čovek MMA Dejna Vajt na sve načine probao da ubedi Habiba da se vrati, ali on nije pristao. Ne postoji cena za ovog čoveka!

"Pre desetak dana me je nazvao Dejna Vajt i rekao mi da je Džordž Sent Pjer spreman da se bori sa Habibom u velter kategoriji i da pojas nije uključen. Habib je rekao da neće i da je srećan u penziji", počeo je Abdelatiz, a onda otkrio neverovatnu ponudu.

"Habib je odbio 100.000.000 dolara za borbu sa Flojdom Mejvederom. Pitajte Flojda. Ma, pitajte bilo koga iz ovog sporta i rekao je da će održati obećanje majci i da se više neće boriti. Takav je Habib Nurmagomedov", rekao je Abdelaziz.

Mondo

Komentari