HTELI DA OTMU TEKVONDO ŠAMPIONKU, PA POPILI BATINE! Kakvi idioti, nemila scena digla region na noge!

    foto: Pixabay.com
    Podeli
  • HTELI DA OTMU TEKVONDO ŠAMPIONKU, PA POPILI BATINE! Kakvi idioti, nemila scena digla region na noge!

Elvin Mehmedović, otac sedamnaestogodišnje Nadine, objavio je da su nepoznati napadači u nedelju uveče pokušali da otmu njegovu ćerku, koja je inače reprezentativka BiH u tekvondou.

Mehmedović je za "Avaz" pričao o situaciji koja se sinoć desila u Šijama.

- Trenutno samo u MUP-u i ne mogu više ništa reći. Ona je dobro, za par dana ima evropsko takmičenje, rekao je otac tekvondistkinje, koji je još ranije objavio sledeću poruku.

Nadina Mehmedović, reprezentativka BiH u tekvondou

- Želimo da obavestimo javnost da se desila nestvarna situacija u nedelju u večernjim satima, nepoznate osobe su pokušale otmicu u Šijama Nadine Mehmedović reprezentativke Bosne i Hercegovine u Taekbondou. Pokušali su je na silu ugurati u auto uz pretnje i fizičku silu i naneli još lakše telesne povrede.

- Uz Božiju pomoć i njenom iskustvu u borbama na takmičenjima uspela je jednog otmičara da nokautira i pobegne te izbegne najgori scenario. Ovo objavljujem iz razloga da se ne bi desilo nekom ponovo,da bi se pazili nemilih dogadjaja itd.

- Napomonjem da zbog istrage policije ne možemo otkriti više detalja i da je istraga u toku. Nadina je pre par dana napunila 17 godina i kao maloletna osoba je uspela izvući se iz najgore moguće situacije. Svi smo u šoku zbog ovog događaja, ako je neko nešto video ili zna svaka informacija će nam dobro doći - napisao je Mehmedović, a celokupnim slučajem se trenutno bavi policija.

Komentari