IDEMO DEVOJKE, SVE IH PREBIJTE! MANDIĆ I BOGDANOVIĆ DOLAZE PO MEDALJE U TOKIJU! Srpkinje ne kriju ambicije!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • IDEMO DEVOJKE, SVE IH PREBIJTE! MANDIĆ I BOGDANOVIĆ DOLAZE PO MEDALJE U TOKIJU! Srpkinje ne kriju ambicije!

Selektor tekvondo reprezentacije Srbije Dragan Jović rekao je da su Milica Mandić i Tijana Bogdanović spremne da u Tokiju pruže svoj maksimum.

"Idemo na Olimpijske igre, a ne na bilo kakvo takmičenje. Očekivanja su nam uvek najveća. Imamo želju da budemo vrlo uspešni, čekali smo ovo 5 godina. Jedva čekamo da uđemo u Olimpijsko selo i da dočekamo naše takmičenje", rekao je Jović na konferenciji za medije pred polazak u Tokio.

Milica Mandić, osvajačica olimpijskog zlata iz Londona 2012. godine u kategoriji preko 67kg, istakla je da je spremna za svoje poslednje Olimpijske igre nakon kojih će završiti karijeru i da se nada što boljem rezultatu.

"Zadovoljna sam pripremnim delom. Uvedeni smo jako dobro u takmičarski deo. Zadovoljna sam formom, imali smo nekoliko test turnira do sada. Očekivanja su visoka, prvo sami od sebe očekujemo mnogo, a onda i javnost", izjavila je Mandić.

Tijana Bogdanović, koja će predstavljati Srbiju u kategoriji do 49kg, rekla je da je osetila čari olimpijskog postolja u Riju, kao i da će se potruditi da isti podvig napravi i u Tokiju.

"Kao i uvek imamo najveća očekivanja od svakoga turnira, pa tako i od ovog. Imamo veliku želju i motivaciju. Jedva čekamo da stignemo u Olimpijsko selo i odradimo treninge. Radićemo najbolje što možemo i iskreno se nadam da ćemo nastaviti niz dobrih rezultata sa prethodnih Olimpijskih igara", rekla je Bogdanović.

Novosti

Komentari