SRPKINJE ISPUSTILE FRANCUSKU, MALO SUDIJE, MALO SMUŠENOST U KLJUČNOM MOMENTU I... Devojke, svaka čast, nemate za čim da žalite!

    Podeli
  • SRPKINJE ISPUSTILE FRANCUSKU, MALO SUDIJE, MALO SMUŠENOST U KLJUČNOM MOMENTU I... Devojke, svaka čast, nemate za čim da žalite!

Rukometašice Francuske savladala je Srbiju sa 22:19 u utakmici drugog kola druge faze Svetskog prvenstva za rukometašice.

Ovim porazom, Srbija je izgubila šansu da se plasira u četvrtfinale Svetskog prvenstva, pa će u ponedeljak u poslednjem meču Grupe 1 sa Slovenkama da odluči o trećoj poziciji.

Malo nedostatak sreće i koncentracie, a mnogo više čudan kriterijum španskih arbitara koji su mnogo jačim Francuskinjama dozvolili grublju odbranu, koštao je izabranice Uroša Bregara plasmana u četvrtfinale.

Srbija je odigrala hrabro protiv olimpijskog šampiona, vodila na poluvremenu posle dva preokreta, a u samoj završnici utakmice imala nekoliko prilika da dođe i do plus dva.

Posle pet neiskorišćenih napada privođstvu 18:17, usledio je pad u poslednja četiri minuta. Fransuskinje su stigle do 19:18, posle čega je Bregar pokušao tajm-autom da vrati naše devojke, ali bezuspešno.

Da je Radojević pogodila sa sedam metara možda je moglo da bude nešto više iz ove utakmice, a zaslužile su devojke bar bod. U sledećem napadzu Francuska je dobila sedmerac koji je realizovan i tu je bio kraj neizvesnosti. d okraja primili smo još jedan gol.

Ipak, nemamo šta da zamerimo našim devojkama, ne zna se koja je bolje igrala. Od fenomenalne Risović na golu, do raspoloženih Radojević i Stojiljković u napadu sa pet, odnosno četiri gola.

Novosti

Komentari