ORLOVI SU BAŠ MOĆNI, RAZBILI FRANCUZE, A OVI TERORIŠU PROTIVNIKE NA SVETSKOM PRVENSTVU! Srbija je opet sila u rukometu!

    foto: RSS
    Podeli
  • ORLOVI SU BAŠ MOĆNI, RAZBILI FRANCUZE, A OVI TERORIŠU PROTIVNIKE NA SVETSKOM PRVENSTVU! Srbija je opet sila u rukometu!

Sa dolaskom Tonija Đerone na mesto selektora nešto se pomerilo i naš tim je opet zaigrao kako treba. Pokazali su to u dva meča protiv Francuske, a pogotovo u duelu odigranom u Zrenjaninu.

Tada su došli do velike pobede, a onda je Vladimir Cuparaodbranom uspeo da nam osigura bod u drugom meču, Posle duela sa Srbijom Francuska je otišla na Svetsko prvenstvo gde sada dominira!

Prvo su pobedili jednog od najvećih favorita za osvajanje prvenstva Norvešku 28:24, a sada su lako stigli do pobede i protiv tima Austrije. Na kraju je bilo 35:28, a "trikolori" su vodili tokom celog meča i ni u jednom momentu se pobeda nije dovodila u pitanje.

Francusku sada čeka meč sa Švajcarskom na kome su veliki favoriti, a već su se ovom pobedom plasirali u sledeći krug takmičenja.

U drugom krugu se našla i Belorusija koja je posle remija sa Rusijom savladala Južnu Koreju 32:24. Rusi su u okviru iste grupe savladali Sloveniju 31:25, a oba tima idu dalje s obzirom da Korejanci nisu uspeli da osvoje ni bod od strata takmičenja.

Domaćin Egipat je ubedljivom pobedom nad Severnom Makedonijom 38:19 osigurao mesto u drugoj rundi, a to je uradio i Portugal, Nakon što su iznenadno pobedili Island, sada su lako došli do trijumfa nad Marokom 33:20.

Mondo

Komentari