PRIZNANJE ORLOVIMA OD KARABATIĆA LIČNO, PLAŠIO SAM SE POSLE NEUSPEHA PROTIV SRBIJE! Kada sam video ona dva meča... UH!

    foto: RSS
    Podeli
  • PRIZNANJE ORLOVIMA OD KARABATIĆA LIČNO, PLAŠIO SAM SE POSLE NEUSPEHA PROTIV SRBIJE! Kada sam video ona dva meča... UH!

Reprezentativac rukometne selekcije Francuske Nikola Karabatić zadovoljan je dosadašnjim učinkom "trikolora" na SP u Egiptu.

Francuzi su obezbedili četvrtfinale na Mundijali gde će snage odmeriti sa Mađarskom, a Karabatić ističe da ga je posebno zabrinula igra njegove selekcije sa Srbijom u kvalifikacijama za EP neposredno pred odlazak na Svetsko prvenstvo.

- Malo sam se plašio kada sam video ove dve utakmice protiv Srbije u kvalifikacijama za Euro 2022. godine. To nije bio nimalo ugodan uvod u SP. Može se dogoditi da izgubiš na strani, ali kod kuće bod, to nikako nije bilo dobro - rekao je Karabatić čija je selekcija bez poraza na SP.

- Otvaranje protiv Norveške je bilo u redu, a Norveška je super ekipa i takve pobede uvek dignu ekipu. Sve ostalo je bilo nastavak, makar smo se protiv Švajcarske i Alžira mučili više nego je trebalo. No, nekad je važno saznanje da pobeđuješ čak i kada igraš loše. To je kvalitet. Ako se osvrnem na ostatak reprezentacija u tom smislu, isto je, samo Danska igra očekivano dobro - dodao je Karabatić.

SD

Komentari