AMERI ĆE POLUDETI, NOVAK I RAFA IGRAJU NA OVOM TURNIRU, NEUPOREDIVO JE JAČI OD US OPENA, tu su i Tim, Cicipas... Spisak tenisera je spektakularan!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • AMERI ĆE POLUDETI, NOVAK I RAFA IGRAJU NA OVOM TURNIRU, NEUPOREDIVO JE JAČI OD US OPENA, tu su i Tim, Cicipas... Spisak tenisera je spektakularan!

Posle otkazivanja Mastersa u Madridu, koji je trebalo da počne 14. septembra, turnir u Rimu je pomeren za taj termin. Danas je izašao i spektakularan spisak tenisera, koji će učestvovati na mastersu u prestonici Italije.

Lista i dalje nije konačna, ali se na njoj nalaze teniske gromade poput Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, Stefanosa Cicipasa, Dominika Tima...

Posebno raduje činjenica da će devetostruki šampion "Kralj šljake" učestvovati, bar sudeći po ovom spisku:

- ATP i WTA su potvrdili novi datum i turnir će biti od 14. do 21. septembra što će omogućiti najboljima, koji budu igrali polufinale US Opena, da stignu u Italiju i da imaju nekoliko dana priprema. Oni koji budu igrali polufinale US Opena će imati slobodno prvo kolo i neće morati da igraju pre srede ili četvrtka. Imaće priliku da se odmore i imaće prostor između Rima i početka Rolan Garosa - rekao je direktor mastersa u Rimu Serđo Palmieri.

Komentari