NADAL NE VERUJE DA ĆE IGRATI PROTIV ĐOKOVIĆA! Ako je Rafa u pravu najveće rivalstvo u istoriji je zamrznuto… Tenisa neće biti ove godine!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NADAL NE VERUJE DA ĆE IGRATI PROTIV ĐOKOVIĆA! Ako je Rafa u pravu najveće rivalstvo u istoriji je zamrznuto… Tenisa neće biti ove godine!

Španac Rafael Nadal ne veruje da će se tenis igrati ove godine. Svi problemi koje imaju teniseri vezano za turnire – putovanja, smeštaj, organizacija predstavljaju ogroman problem.

Nadal nije optimista kada je nastavak teniske sezone u pitanju. Mnogo je problema, a po njegovim rečima, možda je i najmanji taj što će se igrati pred praznim tribinama.

"Ja sam pesimista kada je u pitanju naš povratak na teren. Teniseri moraju putovati svake sedmice iz zemlje u zemlju i odsedati u hotelima. Problem je mnogo veći nego što se čini. Najlakše je reći - igraće se bez publike. Niko ne razmišlja koliko ljudi je uključeno u organizaciju turnira. Ovo će biti veliki problem za tenisere", rekao je Nadal.

Takođe, Španac je dodao da je problem i kondicija igrača posle višemesečne pauze.

"Biće veoma teško vratiti se u formu posle toliko duge pauze. Zaista nisam optimista kada je u pitanju naš povratak na teren ove godine", rekao je Nadal.

RTS

Komentari