RAFA, OTRESĆETE NOVAK ZBOG OVOGA! Nadal ponovo omalovažavao Đokovića i dizao u nebesa Federera!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • RAFA, OTRESĆETE NOVAK ZBOG OVOGA! Nadal ponovo omalovažavao Đokovića i dizao u nebesa Federera!

Španski teniser Rafael Nadal u prethodnoj rundi Vimbldona savladao je italijasnkog tenisera Lorenca Sonega maksimalnim rezultatom 3:0 (6:1, 6:2, 6:4) i obezbedio plasman u osminu finala jednog od najprestižnijih turnira.

Mnogo bure se podiglo kako na samom meču kada je Rafa opominjao Italijana zbog proslave poena, ali i na konferenciji za medije, Sonego nije ostao dužan Špancu.

Međutim, nije to bila jedina tema razgovora novinara sa Nadalom. Naime, predstavnike "sedme sile" je interesovalo da li osvajaču Rolan Garosa nedostaje na ovakvim turnirima jedan od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta Rodžer Federer koji je dugo odsutan zbog učestalih povreda,

- Mislim da sam mnogo puta odgovorio na ovo pitanje, ali reći ću ponovo. Negativna je stvar, ali to je život. Vreme ide, sat ne staje. Moj lični odnos sa Rodžerom je uvek bio sjajan. On je verovatno moj najveći rival. Toliko toga na terenu imamo zajedničko, teško je opisati, emocije, sve te stvari... Nedostaje na Turu, tenisu nedostaje, turnirima, navijačima, svima Mislim da je Federer važan za svaki turnir - istakao je Rafael Nadal.

Španac stalno ističe da upravo u Rodžeru Federeu vidi svog najvećeg protivnika i pored činjenice da je sa Novakom Đokovićem odigrao pregršt mečeva i da upravo protiv njega ima negativan međusobni skor. Međutim, Nadal nikako da prizna da je Srbin taj koji mu je najveći konkurent, a ne Švajcarac.

Mediji

Komentari