NOVAK ILI RAFA, NEKO OD NJIH DVOJICE ĆE UZETI MELBURN! Novi epski duel dva najbolja tenisera može da spreči samo strašni Rus Medvedev!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NOVAK ILI RAFA, NEKO OD NJIH DVOJICE ĆE UZETI MELBURN! Novi epski duel dva najbolja tenisera može da spreči samo strašni Rus Medvedev!

Prvi Grend slem turnir sezone, Australijan Open počinje 20. januara ali pojedini teniski analitičari već su dali prognoze oko toga ko će biti šampion.

U pitanju su Tod Vudbridž, Sem Grot i Jelena Dokić koji su dali svoje viđenje turnira na kojem će titulu braniti svetski broj dva, Novak Đoković.

I dok je po mnogima sve sasvim otvoreno, oni imaju jasnu viziju šta bi moglo da se dogodi na Australijan Openu.

Sem Grot, jedan od tenisera koji se isticao neverovatno snažnim servisima, smatra da tu nema nikakve dileme i da će srpski teniser ponovo biti najbolji.

"Za mene je sve jasno, titulu će osvojiti onaj ko je i brani, Novak Đoković. Trenutno ima sjajnu predsezonu. Videli smo svi video snimke na društvenim medijima kako naporno trenira".

"Prošle godine je u tom finalu sa Rafom Nadalom igrao razarajući tenis i mislim da će biti teško pobediti ga i ovog puta", smatra Grot.

Tod Vudbridž je drugačijeg mišljenja.

"Ja tipujem na Medvedeva. Serija mečeva koju je imao do US Opena je bila fenomenalna. Mislim da i on sam veruje da može da dođe do finala i da pobedi. On je najdinamičniji igrač u toj grupi mladih. Trčaće ako treba ceo dan, samo da drži lopticu u igri", kaže Vudbridž.

Jelena Dokić kaže da je titulu posle dužeg vremena uzeti svetki broj jedan.

"Rafa Nadal je ovde prošli put slavio 2009. Od tada nije pobeđivao, ali je igrao pet finala. Mislim da pomalo i nije imao sreće ovde u Australiji, igrao je dobro, ali je imao i povrede. Mislim da zaslužuje da ima više od jedne titule ovde, tako da tipujem na njega", poručila je Dokićeva.

B92.net

Komentari