ŠTA JE NOVAK HTEO DA PORUČI! Svet na nogama, Đoković citirao Teslu, DA LI JE REŠENA MISTERIJA OZI OPENA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠTA JE NOVAK HTEO DA PORUČI! Svet na nogama, Đoković citirao Teslu, DA LI JE REŠENA MISTERIJA OZI OPENA!

Novak Đoković podiže dosta prašine ovih dana oko sebe, nakon neuspele misije u Torinu sada se priključio reprezentaciji u Austriji odakle je poslao snažnu poruku!

Našem teniseru nikada nije nedostajalo motivacije, što je i sada slučaj.

Uglavnom je snagu za poen više crpeo iz publike koja je naklonjena njegovom rivalu, kritičarima, ali i od njegovih obožavalaca.

Sada je drugi izvor motivacije u pitanju, a to je Nikola Tesla!

– Bolest dolazi zbog mislenog pada. Čovek treba da bude sam svoj lekar. Ako nije tih iznutra, onda mu uzalud svi lekovi i najbolji lekari. Podsvest modernog čoveka je uzburkana kao nemirni okean sa velikim olujnim talasima. Podsvest prepuna utisaka čini da duša bude nemirna. Emocije tada ključaju poput erupcije vulkana. Bez rada na emocijama, duhovnost je samo kula od karata. A šta je čovek bez mira u duši? Odvojen od božije blagodati, pokušava da uzaludno pronađe utehu u materijalnim stvarima. Tamo utehe nema, to je rupa bez dna. Još, još, daj još i na kraju ponovo praznina. Kada duša postane mirno more, bonaca, tada počinje isceljenje. Zapamtite to, to je zlatno pravilo. Izvor većina bolesti je u duhu, zato duh može da pobedi većinu bolesti – objavio je Novak na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Srbija svoje mečeve Dejvis kupa igra protiv Austrije i Nemačke, a dalje prolazi tim koji bude prvi u grupi ili bude jedan od dva najbolje plasirana druga tima iz svih šest grupa.

Merdijansport

Komentari