ŠTA JE SAD OVO! ZIMONJIĆ I JELENA JANKOVIĆ IGRAJU NA VIMBLDONU! Legende nisu rekle "poslednju reč", ima u njima još vatre!

    foto: Printskrin/SK
    Podeli
  • ŠTA JE SAD OVO! ZIMONJIĆ I JELENA JANKOVIĆ IGRAJU NA VIMBLDONU! Legende nisu rekle "poslednju reč", ima u njima još vatre!

Nekadašnji trostruki šampion Vimbldona Nenad Zimonjić vraća se na terene Ol Ingland klaba gde će u miksu sa Marion Bartoli nastupiti na egzibicionom turniru za legende.

Nenad je Vimbldon osvajao sa Danijelom Nestorom 2008. i 2009. godine, dok je 2014. godine podigao pehar i sa Samantom Stosur u miksu.

- Igraću na Vimbldonu na turniru za legende. Velika je čast, mali broj igrača bude pozvan. Radujem se da ću ponovo biti tamo. Dve godine nije bilo tog događaja, igraću u miks dublu sa Marion Bartoli. Biće to mnogo lepo iskustvo, poslednji put sam bio 2017. godine. Ovo će biti prvi put nakon operacije 2018. godine da ću igrati na travi, na omiljenom turniru. Sa nestrpljenjem očekujem - rekao je Zimonjić za Sputnjik.

Bartoli je 2013. osvojila Vimbldon u ženskom singlu dok u igri parova ima četvrtfinale iz 2004. godine.

Na turniru legendi učestvuje i Jelena Janković, koja će igrati sa Agnješkom Radvanjskom. Srpska teniserka bila je šampionka Vimbldona 2007. godine u miks dublu sa DŽejmijem Marijem, dok je nekada druga igračica sveta Radvanjska 2012. igrala finale u kome je poražena od Serene Vilijams.ADAŠNJI trostruki šampion Vimbldona Nenad Zimonjić vraća se na terene Ol Ingland klaba gde će u miksu sa Marion Bartoli nastupiti na egzibicionom turniru za legende.

Komentari