VILANDER OSTAO BEZ REČI, NOVAKA SE NE MOŽE ZAUSTAVITI, POSLAO JE PORUKU I NAMA I CELOIM SVETU! Mats, i ti si najzad ukapirao!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VILANDER OSTAO BEZ REČI, NOVAKA SE NE MOŽE ZAUSTAVITI, POSLAO JE PORUKU I NAMA I CELOIM SVETU! Mats, i ti si najzad ukapirao!

Srpski teniser je lako dobio Danila Medvedeva u finalu sa 3-0 u setovima posle manje od dva časa igre.

"Neverovatno izdanje. Imao je 3:0, onda se vratio Medvedev. Međutim, Novak je krenuo da igra sve bolje i bolje. Toliko postoji razičitih načina na koji može da osvoji poene", rekao je Vilander posle meča.

Barbara Šet se prisetila Novakove izjave pre meča, kada je rekao da neće tek tako dozvoliti mlađoj generaciji da preuzme primat.

"To je bila savršena izjava i nama i celom svetu. Pokazao je da može da igra kratke lopte, da igra na mreži", rekao je Vilander.

Trka u broju GS titula se nastavlja. Novak ima 18, a Rodžer i Rafa po 20.

"Kada gledate kako Novak igra Melburn kao što je teško dobiti Rafu na Rolan Garosu. Stabilan je, ne znam šta možete da uradite da biste ga mogli. Ovo je njegov domaći teren, kao što Rafa ima u Parizu, a Federer na Vimbldonu."

Prestiže Federera 8. marta na večnoj listi po broju nedelja na prvom mestu.

"Prošle godine je bio razočaran na US openu. Novak sada postaje favorit i za Vimbldon i US open. Svašta može da se dogodi i na Rolan Garosu."

Komentari