ZVEZDA PRAVI TIM OD PARTIZANOVIH IGRAČA, ČETVORICA ĆE ZADUŽITI CRVENO-BELI DRES! Sa njima će vladati i u Srbiji, regionu, ali i u Evropi!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA PRAVI TIM OD PARTIZANOVIH IGRAČA, ČETVORICA ĆE ZADUŽITI CRVENO-BELI DRES! Sa njima će vladati i u Srbiji, regionu, ali i u Evropi!

Uz potencijalnog reprezentativca očekuje se da ekipu pojačaju još dvojica iskusnih igrača

Crvena zvezda želi da povrati primat u srpskom vaterpolu naredne sezone, ali i da igra važnu ulogu u Regionalnoj vaterpolo ligi i zbog toga već radi na formiranju izuzetno jakog tima.

Nakon što su iz Partizana stigli Smiljević i Vićković, crveno-beli pregovaraju sa još trojicom igrača od kojih su dva imena posebno zvučna, jer se radi o bivšem reprezentativcu i povremenom reprezentativcu Srbije.

Nikola Rađen mogao bi da ostane u Zvezdi i naredne sezone:

U pitanju su Nikola Rađen, prenosi "Žurnal".

- Pregovori traju i uskoro će sve da bude poznato - rekao je Rađen koji takođe ima ponudu da poslednju sezonu u karijeri odigra u Grčkoj.

S druge strane Subotić se afirmisao u Partizanu i tako došao do kapice srpske reprezentacije, a prethodne sezone je nastupao za mađarski Solnok, ali saradnju neće nastaviti.

Takođe, crveno-beli su na pragu dogovora i sa Ivanom Basarom koji ima bogato iskustvo iz Beograda, Partizana, Radničkog, Vojvodine i nekoliko mađarskih klubova.

Espresso

Komentari