AUU, VLAHOVIĆ ĆE SE NADAVATI GOLOVA! POGBA SE VRATIO U JUVENTUS! Tu je i Di Marija, Lokateli, Kjeza... IMA LI KO JAČI?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • AUU, VLAHOVIĆ ĆE SE NADAVATI GOLOVA! POGBA SE VRATIO U JUVENTUS! Tu je i Di Marija, Lokateli, Kjeza... IMA LI KO JAČI?!

Juventus značajano ojačava svoje redove, što samo može da obraduje srpskog reprezentativca, Dušana Vlahovića, koji igra kao najistureniji fudbaler "stare dame".

Pomenuti italijanski klub potvrdio je danas da se francuski vezista Pol Pogba vratio u Torino posle šest godina provedenih u Mančester junajtedu.

"Pol se vratio u Torino. Otišao je kao dečak i vraća se kao čovek i šampion, ali jedna stvar se nije promenila, a to je želja da da još jednom zajedno ispišemo nezaboravne stranice klupske istorije. Pogba se vratio i ne možemo biti srećniji", saopštio je Juventus na svom sajtu.

Pogba je prvi put iz Mančester junajteda u Juventus došao 2012. godine kao slobodan igrač. Proveo je četiri godine u Torinu, a 2016. Junajted ga je vratio na Old Traford za sumu od 105 miliona evra.

Tada je to bio najskuplji transfer, ali ga je potom oborio Nejmar, te je Pogbin prelazak od 105 miliona trenutno osmi najveći u istoriji fudbala.

Mediji

Komentari