BAJERN U PROBLEMU, NIKO NEĆE KOD KOVAČA! NERES ODBIO BAVARCE, A SADA I ZIJEH REKAO NE! Zamena za Robena, Riberija i Rodrigeza nema ni vidiku!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BAJERN U PROBLEMU, NIKO NEĆE KOD KOVAČA! NERES ODBIO BAVARCE, A SADA I ZIJEH REKAO NE! Zamena za Robena, Riberija i Rodrigeza nema ni vidiku!

Nakon što je svoj ugovor s Ajaxom produljio sjajni Brazilac David Neres, isto je napravio jedan od ključnih igrača ekipe u pohodu na polufinale Lige šampiona prošle sezone, Marokanac Hakim Zijeh je produžio svoj ugovor do 2022. godine.

Bajern je bio jedan od evropskih velikana zainteresovanih za njega, ali je trener Niko Kovač ostao bez još jedne opcije u napadu.

Bavarci su u odnosu na prošlu sezonu slabiji za tri igrača. Roben, Riberi i Rodrigez više nisu u klubu, a još niko nije doveden kao zamena.

Sve manje opcija ostalo je Bajernu nakon što im je propao već dogovoreni transfer Liroja Sanea iz Mančister Sitija za 110 miliona evra, a sada je otkriveno da će Nemac propustiti barem šest meseci zbog povrede kolena.

Teleks.info/Index.hr

Komentari