BARSA MISLI DA ĆE BITI BOLJI I OD MESIJA, ZA NJEGA TRAŽI 500 MILIONA! Da, dobro ste pročitali, Gavi srušio sve rekorde!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BARSA MISLI DA ĆE BITI BOLJI I OD MESIJA, ZA NJEGA TRAŽI 500 MILIONA! Da, dobro ste pročitali, Gavi srušio sve rekorde!

Nema više Mesija, ali u Barseloni znaju da proizvode igrače. Sada su sve oči uprte u novog vunderkinda, kojem je tek 17 godina. On je projektovan kao svetla budućnost Katalonaca – Gavi.

Novi biser treba da se brusi. I čuva. Na Kamp Nou to i čine. Spreman je novi ugovor, a otkupna klauzula je nerealna – 500.000.000 evra. To dovoljno pokazuje šta u Barsi misle o Gaviju.

Kako piše “As” Barsa je pripremila ugovor ovom igraču do 2026. godine. U njemu će da bude klauzula da će svako ko želi da ga kupi morati da plati 500 miliona evra. Razume se, igraču sledi povećanje ugovora i pregovori s njegovim agentom počinju vrlo brzo.

Sve ukazuje na veliku karijeru. Tek što je napunio 17 godina (rođen 5. avgusta 2004), a već je dobio poziv Luisa Enrikea za seniorsku reprezentaciju Španije! Ovaj ofanzivni vezista odigrao je do sada sedam mečeva za Barselonu (pet u La Ligi i dva u Ligi šampiona), a na terenu je ukupno proveo 363 minuta.

Rađa se nova zvezda Barselone… Procenjena na pola milijarde evra.

Maxbetsport

Komentari