BEJL IZLAZIO SA TERENA, A ONDA SE DESILO SE NEŠTO ŠTO JE ŠOKIRALO FUDBALSKU EVROPU! Da li je moguće da su navijači Reala ovo uradili?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BEJL IZLAZIO SA TERENA, A ONDA SE DESILO SE NEŠTO ŠTO JE ŠOKIRALO FUDBALSKU EVROPU! Da li je moguće da su navijači Reala ovo uradili?!

Geret Bejl je ispra’en ovacijama prilikom iylaska sa terena na Santjago Bernabeu! Da, dobro ste pročitali, navijači Reala su ga nagradili za sjajnu igru protiv Granade, ali i vrhunske predstave od početka sezone!

Bejl je, podsetimo, poslednjih sezona bio često na meti tifoza Reala, koji su ga nebrojeno puta častili zvižducima.

Sada je kupio navijače uprkos letnjoj sagi oko odlaska iz Madrida, kada nije želeo da napusti klub iako je imao brojne I veoma unosne ponude. Štaviše, Zidanu u upravi Reala je jasno stavio do znanja da će igrati golf, ali da neće iz Madrida!

Svađa sa Zidanom očigledno je stavljena “pod tepih” jer je Velšanin redovan član startne postave Reala. U poslednjem meču je asistencijom za gol Karima Benzeme pokazao o kakvom se majstoru radi.

Bejl je mnogo aktivniji i u defanzivnim obavezama, a to je nešto što mu je nedostajalo u igri, prema mišljenju brojnih navijača Reala.

Teleks.info/Mediji

Komentari