BEJL OPET TRESE MREŽE ZA TOTENHEM, POSLEDNJI GOL DAO JE PRE SEDAM GODINA I 166 DANA! Murinjo ubacio Gereta u vatru, trebalo mu je 200 sekundi za gol!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BEJL OPET TRESE MREŽE ZA TOTENHEM, POSLEDNJI GOL DAO JE PRE SEDAM GODINA I 166 DANA! Murinjo ubacio Gereta u vatru, trebalo mu je 200 sekundi za gol!

Doskorašnji igrač Reala ponovo daje golove za klub koji mnogo više voli! Velški as Garet Bejl dao je prvi gol od kada se ovog leta vratio u Totenhem i to više od sedam godina od svog prethodnog gola za "pevce".

Njegovim golom, ekipa Žozea Murinja popela se na drugo mesto tabele, sa samo dva boda manje od lidera - Liverpula.

Pri rezultatu 1:1, Žoze Murinjo ubacio je Bejla u igru i on je za manje od 200 sekundi dao sjajan gol glavom, na asistenciju još jednog bivšeg igrača Reala, Serhija Regilona.

Do njegovog pojavljivanja na terenu, VAR je bio u centru pažnje.

Koristeći video tehnologiju, sudija Grejem Skot dosudio je penal za Totenhem u 13. minutu koji je Hari Kejn pretvorio u gol posle faula Adama Lalane, a onda je VAR intervenisao i pri izjednačenju, jer je pogodak Tarik Lempti "preživeo" procenu sudije da li je prethodno bio prekršaj.

Bio je to kontroverzan momenat, ali o njemu se potom manje pričalo, čim je Bejl ušao u igru i sa "devetkom" na dresu podsetio kakav je majstor.

Žoze Murinjo je tokom nedelje tražio reakciju ekipe posle šokantnog poraza rezervista u Antverpenu i dobio je.

Mondo.rs

Komentari