ČETIRI IGRAČINE PLUS ZVEZDA REALA! NJUKASL SPREMA PET TRANSFER BOMBI! Sitiju, Čelsiju, Liverpulu neće biti dobro...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ČETIRI IGRAČINE PLUS ZVEZDA REALA! NJUKASL SPREMA PET TRANSFER BOMBI! Sitiju, Čelsiju, Liverpulu neće biti dobro...

Fudbalski klub Njukasl, dobio je pre oko mesec dana nove vlasnike. Saudijski princ je preuzeo klub sa Sent Džejms parka i rešio da ga lansira u vrh evropskog fudbala

Po dolasku princa Muhameda bin Salamana, znajući njegovu finansijsku moć, Njukasl je postao zanimljiv mnogim svetskim zvezdama. A za januarski prelazni rok, Njukasl je odredio pet želja!

Fudbalski prelazni rok je uvek zanimljiv u svetu fudbala i uvek se očekuje neka transfera bomba. Njukasl je rešio da izađe na tržište i proba da dovede neke igrače koji spadaju u krem evropskog fudbala.

Prva i najveća želja kluba je vezista Real Madrida - Toni Kros! Nemac je više puta istakao kako bi voleo da karijeru završi u Madridu, ali Real je poznat kao klub koji ne nudi velike ugovore igračima koji su zagazili u četvrtu deceniju života. Ugovor mu traje do 2023. tako da će imati prostora za pregovore, a i sama Premijer liga mogla bi da bude primamljiva za igrača.

Drugi na listi je Krosov saigrač iz reprezentacije, Nikolas Zile, štoper Bajerna nije zadovoljan trenutnim ugovorom u Minhenu i još uvek nije potpisao novi, pa verovatno neće ostati imun na ponudu ''Svraka''. Sa njim u paru mogao bi da igra i Tajron Mings koji nije u dobrim odnosima sa upravom Aston Vile pa bi ga se oni rado rešili.

Za sam kraj, tu je i paket iz Mančester Junajteda, Doni van de Bek i Džesi Lingard! Dvojac Junajteda nije se naigrao fudbala ove sezone, imaju epizodne uloge u ekipi i mogao bi da im se svidi projekat Njukasla.

Para ima, a videćemo da li će Edi Hau uspeti da napravi ekipu po svom ukusu, koja će moći da se umeša u borbu za sam vrh Premijer lige

Alo

Komentari