ČOLO PREUZIMA PSŽ, U ATLETIKU JE PROVEO DEVET GODINA VREME JE ZA NOVI IZAZOV! Još da ove sezone uzme Ligu šampiona…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ČOLO PREUZIMA PSŽ, U ATLETIKU JE PROVEO DEVET GODINA VREME JE ZA NOVI IZAZOV! Još da ove sezone uzme Ligu šampiona…

PSŽ merka Dijega Simeonea i želi konačno trenera sa autoritetom i čvrstom rukom da zavede red u svlačionici. Tomas Tuhel očigledno to ne ume, nije mogao ni Emeri, pa je tako postalo jasno da će PSŽ tražiti novog trenera.

Dakle, ako ne osvoj nijedan trofej ove sezone, što je izvesno, Dijego Simeone bi mogao da napusti Atletiko Madrid posle devet godina i to nije prvi put da se u medijima spekuliše o tome.

U klubu smatraju da Simeone ne može da izvuče više od onoga što do sada jeste, a činjenica je da je uradio previše. Osvojio je dve Lige Evrope, igrao dva finala Lige šampiona, osvojio La Ligu 2014. godine na koju su u Atletiku čekali još od Radomira Antića.

Istina, Atletiko ima pozitivan rezultat i istorijsku šansu da eliminiše Liverpul iz Lige šampiona, a onda je za njih sve moguće, niko neće želeti dvomeč sa Simeoneovom ludom četom.

Ipak, danas je osvanula informacija da PSŽ merka Simeonea i želi konačno trenera sa autoritetom i čvrstom rukom da zavede red u svlačionici. Tomas Tuhel očigledno to ne ume, nije mogao ni Emeri, pa je tako postalo jasno da će PSŽ tražiti novog trenera.

U opticaju su bili i Maks Alegri i Maurisio Poketino, ali prvi želi da se oproba u Premijer ligi, a drugi takođe pre bira Ostrvo ili možda čak Juventus.

SD/Teleks.info

Komentari