DESPOT ZALUDEO RUSKE VELIKANE, NUDE ZA NJEGA PRAVO BOGATSTVO! Bivši špic Zvezde igra u životnoj formi!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DESPOT ZALUDEO RUSKE VELIKANE, NUDE ZA NJEGA PRAVO BOGATSTVO! Bivši špic Zvezde igra u životnoj formi!

Ove sezone igra kao u transu, jedan je od najboljih igrača u ligi i to nije prošlo nezapaženo. Veliki Zenit je spreman da izdvoji ozbiljan novac za Đorđa Desppotovića.

On prema transfermarketu vredi 7.000.000 evra ali je jasno da će Rubin tražiti mnogo veću cifru da bi ga pustio, pre svega zato što je i drugi tim koji želi titulu u Rusiji “zagrizao” za Srbina.

Ivica Olić koji je došao na čelo CSKA je karijeru u Evropi napravo kao vrstan napadač, a čim je stigao u Moskvu primetio je kvalitete Despotovića. U Moskvi je nekadašnji špic Zvezde znao da zablista, a to najbolje zna ekipa Spartaka koju je nedavno srušio.

Korpulentni špic je u strašnoj formi ove sezone postigao je 12 golova i glavni je razlog zašto je Rubin u igri za mesto u Evropi naredne sezone. U svoja dva mandata u Crvenoj zvezdi nije blistao, ali od odlaska u Orenburg u Rusiji je pronašao pravu sredinu za sebe.

Sada je ušao i u reprezentaciju Srbije mada usled jake konkurencije nije stigao da debituje. Ukoliko nastavi ovako da igra porašće mu cena, a teško da će ga se Rubin odreći ako ih "utera" u Evropu naredne godine.

Mondo

Komentari