DINAMO ODBIO 10 MILIONA ZA NAPADAČA, možda bi Terzić i Vučelić mogli nešto da nauče od Zagrebčana!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DINAMO ODBIO 10 MILIONA ZA NAPADAČA, možda bi Terzić i Vučelić mogli nešto da nauče od Zagrebčana!

Prodaja fudbalera u Premijer ligu je san svakog kluba, pogotovo sa ovih prostora. Ipak, ima i onih koji umeju da kažu ne.

Vest dana u Hravstkoj je da je zagrebački Dinamo odbio da proda Mislava Oršića Barnliju za 10 miliona evra! Engleski klub se bori za opstanak u Premijer ligi, a pre dve nedelje se ozbiljno zainteresovao za najboljeg igrača hrvatskog šampiona.

Prvu ponudu su Zagrepčani glatko odbili, ali su iz Barnlija nastavili da povećavaju cenu, koja je došla do 10.000.000. Ta ponuda je načelno prihvaćena, ali je zapelo oko dinamike isplate.

Barnli je želeo da Oršića isplati u više rata, a Dinamo da to bude u manje. Čak su se uznemirili i Dinamovi navijači jer ne žele da ostanu bez svog ljubimca. Zbog toga su mu ostavili i poruku ispred kuće u kojoj živi.

Na kraju su u hrvatskom klubu prelomili i odlučili da ga ne prodaju čak i da Barnli pristane na njihove uslove prodaje. Razlog je taj što im je Oršić veoma važan u borbi za osvajanje titule. Uz to, ostalo je još malo dana do kraja prelaznog roka i bilo bi teško dovesti njegovu zamenu.

U engleskom klubu nisu bili zadovoljni odgovorom, pa su u petak poslali svoje ljude u Zagreb na dodatne pregovore. Kako piše zagrebački sajt Index, posle popijene kafe, Englezi su se vratili kući neobavljenog posla.

Posle nepotpunog 21. kola Dinamo, Rijeka i Osijek dele prvo mesto na tabeli hrvatskog šampionata sa po 40 bodova.

Maxbetsport

Komentari