(FOTO) ČOLO SIMEONE PRELOMIO, STIŽE NAPADAČ IZ ITALIJE! Dijego Košta odlazi, Morata vse nije pokazao, NA REDU JE MILIK!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • (FOTO) ČOLO SIMEONE PRELOMIO, STIŽE NAPADAČ IZ ITALIJE! Dijego Košta odlazi, Morata vse nije pokazao, NA REDU JE MILIK!

Atletiko Madrid moraće da dovede pojačanje u napadu pošto će Dijego Kosta gotovo siguro otići iz kluba, a Jorgandžije su dužne Čelsiju još 56 miliona evra za Alvaru Moratu koji nije oduševio. Dijego Simeo ne se odlučio da napadača dovede iz Italije.

Kocka je pala na Arkadijuša Milika iz Napolija kome u julu naredne godine ističe ugovor i Napoliju će naredni prelazni rok biti poslednja prilika da na Poljaku zarade neki veći novac. Milik još nije ušao u pregovore sa Napolijem, a pretpostavlja se i da neće jer ga navodno Đenaro Gatzuzo ne vidi u planovima za narednu sezonu. Postojala je čak spekaulacija o Milikovom odlasku u Juventus, ali je to malo verovatno.

Da bi Joregandžije dovele Poljaka koji je ove sezone na 22 utakmice postigao 12 golova moraće da reše višak u ofanzivi, odnosno Dijega Koste ili Tome Lemara kako bi imali novca za taj transfer, a Milik bi navodno koštao oko 25 miliona evra.

SD

Komentari