(FOTO) DA LI JE RELANO, SAMARDŽIĆ MENJA RONALDA U JUVENTUSU?! Stara dama svim slilama pokušava da dovede mladog Srbina iz Herte!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) DA LI JE RELANO, SAMARDŽIĆ MENJA RONALDA U JUVENTUSU?! Stara dama svim slilama pokušava da dovede mladog Srbina iz Herte!

U danu kad je procurela informacija da Kristijano Ronaldo napušta Juventus klub iz Torina načinio je prvi korak u realizaciji transfera jednog od najtalentovanijih evropskih fudbalera, Lazara Samardžića.

Kako prenose italijanski mediji, Juventus je već kontaktirao Hertu u vezi dovođenja mladog nemačkog fudbalera koji ima srpsko poreklo.

Samardžić ima svega 18 godina, a ove sezone je debitovao za Hertu iz Berlina u Bundesligi, a na velikoj sceni zabeležio je tri nastupa.

Ofanzivni vezista je tokom sezone nastupao za tim plavo-belih do 19 godina, a na 16 utakmica imao je impozantan učinak, od 14 golova i devet asistencija.

Upravo Juventus u ovom igraču vidi budućnost, ali za njegovo dovođenje ranije su pokazali još neki evropski velikani, među kojima su Barselona i minhenski Bajern.

Samardžić je prava modoerna "desetka", ima veoma dobar ofanzivni kvalitet koji zna da upotrebi i u samom šesnaestercu, što najbolje svedoče njegovi golovi.

SD

Komentari