(FOTO) NE ŽELIMO TE OVDE! ILI TRANSFER ILI POZAJMICA, REPREZENTATIVCA SRBIJE TERAJU IZ KLUBA: Do pre par meseci su se kleli u njega!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) NE ŽELIMO TE OVDE! ILI TRANSFER ILI POZAJMICA, REPREZENTATIVCA SRBIJE TERAJU IZ KLUBA: Do pre par meseci su se kleli u njega!

Medeni mesec u Istanbulu je završen za Adema Ljajića pošto se za reprezentativca Srbije sve preokrenulo za samo godinu dana u Bešiktašu. Bio je ljubimac navijača, čelnici Bešiktaša su učinli ve da ga dovedu iz Torina, ali je sada precrtan.

Za Ljajića je sve krenulo po zlu od dolaska novog trenera Sergena Jaljčna kada je izgubio mesto startera, a zatim dobijao sve manjei manje minuta u igri. Tokom prinudne pauze zbog pandemije korona virusa Ljajiću je jasno stavljeno do znanja da ga trener ne vidi u timu naredne sezone, a izgleda da je došlo i do konflikta između reprezentativca Orlova i uprave kluba. Navodno je prema trksim medijima Bešiktaš imao ponudu nepoznatog kluba za Ljiajića od pet iliona evra, ali je Ljajić odbio taj transfer zbog manje plate.

Ovo je navodno razbesnelo čelnike kluba koji su mu poručili da se spremi za odlazak jer za njega više nema mesta. Opcije su mu da bude prodat ili da ode na pozajmicu u Sivas koji je saglasan da Aljajić dođe.

SD

Komentari