(FOTO) REALOVI IGRAČI POSLALI PORUKE JOVIĆU, GLEDAJU I NE VERUJU! Brazilci, Vinisijus Žunior i Kazemiro oduševljeni igrama Srbina!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) REALOVI IGRAČI POSLALI PORUKE JOVIĆU, GLEDAJU I NE VERUJU! Brazilci, Vinisijus Žunior i Kazemiro oduševljeni igrama Srbina!

Srpski reprezentativac Luka Jović koji od skora povratnik u Nemački Ajntrahta Beleži novi uspon u karijeri. Na tri utakmice i ukupno 76 minuta na terenu postigao je tri gola i to je više nego za godinu i po dana i 1014 minuta u dresu madridskog Reala, za koji je dva puta bio strelac. Ovo je posebno obradovali njegove saigrače u kraljevskom klubu koji su mu se obratili na društvenim mrežama.

Iako je rezultatski meč protiv Arminije u ovom kolu Bundeslige bio rešen, a Jović šansu dobio u završnici, 23-godišnji napadač je novim golom "začinio" ubedljivu pobedu Ajntrahta u Bilefeldu (5:1).

Nakon svog trećeg gola u drugom mandatu u Frankfurtu, Jović se oglasio na Instagramu:

- Još jedna velika utakmica i pobeda za Ajntraht, kratak je bio Jović, ali i tako je bilo dovoljno da mu se jave doskorašnji saigrači iz Madrida.

Na njegovu objavu reagovali su Realovi Brazilci - Vinisijus Žunior i Kazemiro, čestitajući mu na novom golu. Dok je Vinišijus stavio oznaku "top", Kazemiro je stavio emotikon vatre, aludirajući na sjajnu formu Srbina.


SD

Komentari