(FOTO) VILJAŠ BOAŠ PODNEO OSTVAKU ZBOG RADONJIĆA, BESAN ZBOG PRODAJE SRBINA! Frka u Marseju, niko ga nije pitao treba li mu Nemanja!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) VILJAŠ BOAŠ PODNEO OSTVAKU ZBOG RADONJIĆA, BESAN ZBOG PRODAJE SRBINA! Frka u Marseju, niko ga nije pitao treba li mu Nemanja!

Trener fudbalera Olimpik Marseja Andre Viljaš-Boaš ponudio je svoju ostavku usled nezadovoljsta radom uprave kluba.

Situacija u francuskom velikanu je daleko od idealne. Navijači su nezadovoljni način na koji se klub vodi, zbog čega su se za vikend pojavili ispred trening centra Marseja i napravili nerede. Utakmica Marseja i Rena je tog dana odložena.

- Izričito sam rekao ne transferu Nčama. Ne slažem se sa sportskom politikom kluba i zato sam im predstavio svoju ostavku. Još nisam dobio odgovor kluba, rekli su "bićeš uskoro obavešten" - istakao je portugalski trener i nastavio - Čak su me i za Radonjića obavestili u poslednjem momentu. Ne slažemo se i sada ja želim da odem. Volim Olimpik, ali ne mogu da dotaknem svoju profesionalnost kad mi se dovede igrač koji nema veze sa traženim profilom. Ako klub odbije ostavku? Tada ću ostati, ali...

Da podsetimo, juče je Nemanja Radonjić pozajmljern Herti iz Berlina a iz Engleske je doveden vezni igrač Olivije Nčam iz Seltika za šest milkiona evra. Očigledno Boaš nije planirao da pusti Radonjića ali mu ne treba profil igrača koji je doveden.

Fudbalski klub Olimpik iz Marseja otpustio je u međuvremnu Boaša.

SD/Mediji

Komentari