FRKA U MILANU, DONORUMA NEĆE DA POTPIŠE! Rosoneri mu već našli zamenu, dolazi iz Lila i član je Trikolora!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • FRKA U MILANU, DONORUMA NEĆE DA POTPIŠE! Rosoneri mu već našli zamenu, dolazi iz Lila i član je Trikolora!

Golmanu Milana, Điđiju Donarumi ugovor ističe ovo leto, ali nikako ne može da se sklopi dogovor oko produženja saradnje.

Milan mu nudi dvogodišnji ugovor uz platu od osam miliona evra po sezoni, ali Donaruma želi da igra Ligu šampiona i potpisao bi na samo jednu godinu.

Ukoliko vidi da sa Milanom neće moći da igra u Ligi šampiona, želio bi da napusti klub. Brojni evropski velikani zainteresovani su za njega. Za Milan je već nastupio 245 puta, iako ima samo 22 godine.

Milan zbog toga već razmišlja o kupovini novog golmana, a ‘Kalčomerkato’ piše da je čuvar mreže Lila Majk Manjan usmeno već prihvatio ponudu sedmeostrukog prvaka Evrope.

Trenutni lider francuske Lige 1 i Milan su u odličnim odnosima, što bi moglo olakšati pregovore oko dovođenja 25-godišnjeg Manjana, redovnog člana reprezentacije Francuske. Milan zbog toga već razmišlja o kupovini novog golmana, a ‘Kalčomerkato’ piše da je čuvar mreže Lila Majk Manjan usmeno već prihvatio ponudu sedmeostrukog prvaka Evrope.

Trenutni lider francuske Lige 1 i Milan su u odličnim odnosima, što bi moglo olakšati pregovore oko dovođenja 25-godišnjeg Manjana, redovnog člana reprezentacije Francuske.

Mediji

Komentari