GOTOVO! JOVIĆ U REALU ZA 60 MILIONA EVRA: Opariće se i Zvezda, pripašće joj milion i po!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GOTOVO! JOVIĆ U REALU ZA 60 MILIONA EVRA: Opariće se i Zvezda, pripašće joj milion i po!

Real Madrid ima novog napadača za sledeću sezonu. To je Srbin Luka Jović! Vest da je Jović nova Realova akvizicija pustio je u etar jedan od najuglednjih sportskih novinara u Španiji Fransesk Agilar.

‘El Mundo Deportivo’ otkriva , međutim, da posao još nije završen i da bi cifra za koju će Jović preći u galaktikose čak 60 miliona evra. Zapelo je, navodno, oko obeštećenja Ajntrahtu, ali pitanje je trenutka kada će i to biti rešeno.

S obzirom na to da Jović nije stavio paraf na ugovor sa Realom, za njegove usluge su i dalje zainteresovani Bajern i PSŽ.

Zidan, koji je dobio od uprave kraljevskog kluba pola milijarde evra za pojačanja, prelomio je kada je reč o srpskom reprezentativcu posle meča Ajntrahta i Čelzija kada je Jović postigao spektakularan gol.

Real će pojačati i druge brojne zvezde evropaskog i svetskog fudbala, a najveći ulov je svakako Eden Azar iz Čelzija.

Podsetimo, Ajntraht iz Frankfurta je nedavno kupio Luku Jovića za sedam miliona evra, a deo novca pripao je njegovom matičnom klubu Zvezdi.

Posle tog transfera u Zvezdinu kasu se slilo 130 hiljada evra, ali…

Ako se ispostavi da je Jović potpisao za Real za 60 miliona evra Zvezda će dobiti između 1,2 i 1,5 miliona evra, u zavisnosto koliko će tačno iznositi transfer Jovića u Real.

Zvezdi odgovara da Luka Jović pređe u bilo koji tim iz Evrope, sem iz Nemačke. U slučaju da Jović pređe u npr Bajern iz Minhena Zvezda bi ostala kratka za sve pare. Ne bi dobila ni dinara

Teleks.info/mediji

Komentari