GRUJIĆ DOBIJA SRPSKO DRUŠTVO, HERTA ZAGRIZLA ZA NIKOLU NINKOVIĆA! Džigi je majstor fudbala, ali ima ludu glavu! MOŽE LI SE SMIRITI U BERLINU?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GRUJIĆ DOBIJA SRPSKO DRUŠTVO, HERTA ZAGRIZLA ZA NIKOLU NINKOVIĆA! Džigi je majstor fudbala, ali ima ludu glavu! MOŽE LI SE SMIRITI U BERLINU?!

Bivši fudbaler Partizana i nekada velika nada srpskog fudbala Nikola Ninković (25) već tri sezone tavori u Seriji B, a iako je najbolji igrač Askolija klub ga je kaznio u novembru zbog nesportskog ponašanja i svađe sa saigračem

Ipak, talentovani kreativac bi tu situaciju mogao da iskoristi na najbolji mogući način, jer je interesovanje za njega pokazala Herta iz Berlina za koju sa velikim uspehom nastupa Marko Grujić.

Ninković je ove sezone za Askoli odigrao 15 utakmica na kojima je postigao četiri gola, ali je upisao i fantastičnih šest asistencija, pa je tako skrenuo pažnju mnogih klubova na sebe.

Iako je bilo priče da će ostati u Italiji ili se preseliti na Bliski istok, sada se najveće šanse daju Herti. Herta bi Ninkoviću mogla da oživi karijeru, baš kao što je bio slučaj i sa Markom Grujićem koji je sada standardni član prve postave ekipe koja zauzima 12. mesto na tabeli Bundeslige.

SD

Komentari