INTER KRADE ZVEZDI KAPITALNO POJAČANJE: Konte jasan, dovedite mi Kolarova, cena ne sme biti problem?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • INTER KRADE ZVEZDI KAPITALNO POJAČANJE: Konte jasan, dovedite mi Kolarova, cena ne sme biti problem?!


Velika želja Crvene Zvezde Aleksandar Kolarov mogao bi dres Rome da zameni Interovim! Roma želi da se oslobodi fudbalera sa ogromnim primanjima, a na tom spisku je isrpski reprezentativac.

Zvezda je izrazika interesovanje za Kolarova, tim pre jer je i sam kapiten “orlova” u više navrata poričivao da mu je želja da igra u crveno-belom dresu. Ipak, Zvezdan Terzić je nedavno jasno stavio do znanja da ta kombinacija u ovom trenutku nije realna.

Novi trener ekipe iz Milana Antonio Konte želi da stvori moćnu ekipu i odmah prve godine napadne Skudeto i skine skalp Juventusu, a za to su mu potrebni vrhunski fudbaleri.

Konte je dobio obećanje od uprave kluba da će svaki deo tima biti pojačan, kao i da će ostala problematična mesta biti rešena na najbolji način.

Već je stigao je Godin, na pragu dolaska u Milano je i Barela, a ako on ne dođe alternativa je Gundogan.

Inter bi i da da se reši Ikardija, koga nude Juventusu za Dibalu, ali male su šanse da će to Torinezi prihvatiti, jer novi šef struke Juventusa Sari vidi u Dibali važan šraf u novoj postavci Juventusa. Postoji opcija i da se Ikardi zaputi u Atletiko Madrid kao zamena za Moratu, ali taj transfer je malo verovatan.

Kad je reč o napadačima, Džeko je već viđen u Interu, a Konte bi da dovede Lukakua z koga Inter nudi Perišića i novac.

Osim našeg KolaroIova (levo) desnu bočnu stranu trebalo bi da zatvori Danilo iz Sitija, a tu je i Asamoa, koga je Konte trenirao u Juventusu.

Teleks.info/Mediji

Komentari