INTER POSLE NEMCA GOSENSA DOVEO I SJAJNOG EKVADORCA! Kaiseda je alternativa Džeku, sa njima u timu skudeto je realan!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • INTER POSLE NEMCA GOSENSA DOVEO I SJAJNOG EKVADORCA! Kaiseda je alternativa Džeku, sa njima u timu skudeto je realan!

Oni čvrsto drže prvo mesto, nije realno da se Juve vrati u bitku za titulu, ali tu je Milan, kao i Napoli. Inter ima +4 u odnosu na pratioce i meč manje, posle pauze čeka ih "Madonina".

Rešili su pitanje levog spoljnog igrača, Robin Gosens, ako se posle povrede vrati u formu je ogromno pojačanje. Nastaviće lepu tradiciju nemačkih igrača u dresu Intera.

Ali, to nije sve. Inzagi je tražio rezervnog napadača, nekoga ko će dublirati Džeka, Bosanac igra fantastično, svi su već zaboravili Lukakua. No, kako rekosmo potrebna je alternativa i nađena je, u iskusnom Kaisedu. Naime, Ekvadorac je pre šest meseci otišao iz Lacija u Đenovu, njegova plata je prevelika za "Grifone", danas će se preseliti kod bivšeg trenera.

Južnoamerikanac ima 33 godine, za njega ovo je kruna duge i uspešne karijere. Snažni Kaisedo je pre Italije igrao u Španiji, kratko u Kataru, Rusiji, Portugalu, iz Bazela je 2008. stigao u Mančester Siti gde nije dobio baš pravu priliku, ali je postigao četiri gola u tridesetak mečeva, Dolaskom u Lacio on je osvojio prve trofeje u karijeri, kup i dva Superkupa.

Pre tri godine se povukao iz nacionalnog tima, sa kojim je igrao na dva južnoamerička prvenstva, ali i na Mundijalu 2014. Peti je strelac "Orlova" svih vremena.

Kako rekosmo, ovo je ultimativna nagrada, šansa da se bori za titulu sa Interom.

Sportske

Komentari