JOKAN SE VRAĆA U ENGLESKU I TO NI MANJE, NI VIŠE NEGO NA KLUPU ŠEFILDA! Jokanović ima samo jedan zadatak, vratiti klub u Premijer ligu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JOKAN SE VRAĆA U ENGLESKU I TO NI MANJE, NI VIŠE NEGO NA KLUPU ŠEFILDA! Jokanović ima samo jedan zadatak, vratiti klub u Premijer ligu!

Slaviša Jokanović se za mesec dana vraća u Englesku, javljaju tamošnji mediji.

Šefild junajted koji je ove sezone završio kao poslednji u Premijer ligi želi da se vrati u elitni rang i njihov plan je da potpišu srpskog stručnjaka kada mu istekne ugovor sa sadašnim klubom Al Garafom.

Posle odlaska Krisa Vajdera Pol Hekinbotom nije uspeo da unapredi igru tima i klub će mu se zahvaliti na saradnji, a Jokanovića vide kao idealno rešenje.

On ima veliko iskustvo u engleskom fudbalu i žele ga još neki klubovi, pogotovo u Čempionšipu iz koga je više puta uspeo da se plasira u Premijer ligu sa svojim timovima.

On je 2015. godine uspeo da uvede Votford u viši rang, a onda je 2018. godine i sa Fulamom izborio promociju, tada kroz plej-of. Sada radi u Kataru, a prema navodima Engleza čim mu istekne ugovor spreman je da dođe u Englesku i ponovo juri plasman u Premijer ligu.

Mondo

Komentari